Uppdatering av mitt händelserika sommarlov

Helgen har varit otroligt bra, den spenderades i Växjö såklart..
Jag gillar verkligen inte att åka hit igen efter ett par dagar i Växjö, jag trivs där mycket bättre. Jag vet egentligen inte varför, har ju mina närmsta vänner här ändå, några i Tingsryd också i och för sig. Men men, snart slipper jag åka hit lika ofta. Fast jag kommer vilja hem till mamma och pappa ibland, och de andra släktingarna och några vänner.
Shoppade lite i stan med, köpte två långa randiga linnen på H&M ett lila/vitt och ett svart/vitt. Köpte även en grå tunika och ett par svarta tajts där. Sen köpte jag en Adidasväska på Team Sportia och ett grått långt linne på Gina. Hm, jag tror jag köpte underkläder på Lindex med. Sen hittade jag ett par asfina skor som jag är kär i men de var för stora.. "/!
Har föresten färgat mitt hår ännu ljusare nu, snart blond igen!
Kom hem i måndags och kvällen spenderades hemma med moster och hennes familj. Jag och min kusin spelade Batman och han fick en nalle av mig som jag hade två av, så nu har vi en varsin. Men vi fick sy nallens nos litegrann, och om någon skulle fråga min kusin vad nallen hade gjort på nosen skulle han svara att det var en tatuering. Sött va?
I tisdags gjorde jag mest ingenting om jag minns rätt,  i onsdags sålde jag min älskade moppe Olof, men jag tror han får det bra hos sina nya ägare, de var trevliga! Sen hann jag med bussen till Växjö en snabbis igen.
Nästa runda till Växjö blir faktiskt inte förrän den sjunde augusti nu, det är Karl Oskar dagarna och rixfm och sånt fräsigt då. HEHE! Askul, not! Eller det ska bli kul men det kunde varit bättre..
Idag har jag jobbat, jag gillar att jobba med mammis. Vi packade upp massa och flyttade om, det blir jättefint.
Mina kläder från H&M som jag beställt kom idag med, en lila kjol, ett par lila tajts, ett par gråa tajts, en lila/rosa tunika och en grå stickad tunika med krage. Allt passade, sån tur har jag.

Imorgon ska jag jobba igen och jag längtar inte till lördag!!!!
Jag kan meddela att det är 16 dagar (BARA) till jag flyttar här ifrån :D.
Jag börjar bli lite nervös, ny skola och allt, okej alla börjar på en nya skola efter 9an. Men ändå, hade man gått kvar här hade man ju känt alla man hamnade i klass med typ. Nu känner jag typ ingen, några som tur är. Hade nog känt mig ensam och rädd annars.
Jag är också väldigt glad nu för tiden. Idag har jag pratat med Anh, dock alldeles för lite, det är så mycket du inte vet snäckan. När du läser detta vet du säkert allt för då har vi hunnit träffas. Om jag minns rätt fungerar nämligen inte ditt internet.
Sen längtar jag till den 16:e augusti med så ni vet!
Ne nu ska jag fortsätta äta körsbär som min älskade pappa köpt till mig.
Ha det bra alla!
Puss

Man ska gilla det man gör och skita i vad andra tycker :)

Hej Bloggen.
Mitt sommarlov är ohändelserikt därför har jag inget vettigt och skriva om.
Men idag när jag snackade med en kär vän fick jag en idé.

Alla har vi våra egna intressen eller hur?
Man kan gilla spela fotboll/kolla på fotboll, man kan gilla rida, man kan gilla typ att måla eller spela musik ja ni fattar, vad jag vill få fram är att alla gillar olika saker.
Man kan också bli påverkad hur vidare man ska gilla vissa saker som till exempel om din mamma och storasyster älskar hästar, är chansen ganska stor att de tar med dig till stallet och så får du prova. Imed att din mamma och syrra brinner för det så kommer du troligen att bli van vid hästar och så småning om brinna för det du också. Det behöver inte bli så men det är ganska troligt.
Eller så kan det vara att bästa kompisen börjar spela fotboll och fullkomligt älskar det och rekommenderar att du ska testa. Då kanske du fastnar för det du med.
Sen är många sporter uppdelade för tjejer och killar, tjejer rider och dansar. Killar spelar ishockey och fotboll.
Nu finns det många killar som dansar och rider och tjejer som spelar ishockey och fotboll jag vet..
Men jag vet också att många tycker att det är konstigt när en kille dansar balett, jag tycker inte det är konstigt för man ska göra det man vill!
När jag var liten tog alltid min pappa med mig på hockey, för han och hans pappa (min farfar) brukade kolla på det. För mig är det naturligt att gå på hockey. Jag tycker det är kul att kolla på ishockey, alltså sporten. Inte killarna på planen, förstår inte varför vissa ens tror att jag är där för att se på dem, med tanke på hur mycket skydd och grejer de har på sig ser man inte direkt om dem är snygga eller inte. Så ja jag är där för att kolla på själva sporten, spelet, tacklingarna, målchanserna och målen. För mig är att kolla på ishockey ungefär lika naturligt som det är för Zlatan att spela fotboll, min ena kompis att dansa och så vidare. Jag gillar det jag gör.
Inne i ishallen glömmer man allt utom matchen och stämningen. Det är jävligt avslappnande så att säga.
Alla mina kompisar tycker att jag är patetisk hehe... Förutom mina "hockeykompisar" som man kan snacka hockey med och självklart Henke som är så förstående ;).
Jag skrev om mitt favoritlag i min "Boken om mig själv" som vi gjorde i 9an, de enda som inte skrattade när de såg de och tyckte jag var aslöjlig var typ pappa, farfar och farmor. Sen har andra skrivit om sina favoritlag som de spelar i men det är inget konstigt? Varför är det då konstigt att jag skriver om mitt favoritlag? För att jag inte själv spelar i det?
Jag har följt det laget sen jag varit liten, tränare har bytats spelare har kommit nya, spelare har slutat.
Men det har alltid varit samma lag för mig, alltid samma röd/vita. Ni tror jag brinner för ishockey nu va? Det gör jag på sätt och vis, patetiskt va? Så udda är jag tycker ni..
Hade pappa tagit med mig på fotboll sen jag var liten, hade jag garanterat brunnit för ett visst fotbollslag istället.
Kolla hockey har varit min och pappas grej och det är fortfarande min och pappas grej. Men jag kommer fortsätta kolla, även utan honom sen. Vem vet, det kanske blir min och mina framtida barns grej?
Vissa kollar opera med sina föräldrar, vissa teater, vissa fotboll och vissa ishockey. Inget konstigt alls med det.
Tänkte bara förklara hur jag tycker. Finner ni det fortfarande roande att jag kollar på hockey och brinner för det, vet vad spelarna heter, vem som kan vad och vilket nummer de har på ryggen behöver ni inte lägga tid på att kommentera. Ni får gärna tycka det är patetiskt, men ni behöver inte skratta åt mig :). Låtsas bry er istället..

Förövrigt skickade Filippa en video på när Troja gick till playoff, åh obeskrivlig känsla, hels sjukt. Aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Snart ny hockeysäsong och då också något vettigt att göra om kvällarna.
Peace!
PUSS!


Bilden är inte tagen från igår, grabbarna var way över detta. Asså ännu mer glada ;)Bild på hjältarna får ni med :)

Vad ska man skriva om nu

Jag lider av bloggtorka...

Igår var jag trött på att ha ingenting alls att göra så jag sa till min mor och far att vi var tvungna att hitta på något.
Min bästa och enda idé var att åka ner till farbror och hans sambo och spana in deras lägenhet nu när den är klar. Det har den iofs varit ganska länge, men jag hade inte sett den.
Vi hälsade på dem en sväng sen gick vi ut och åt. Bokat bord på en italiensk jättefin restaurang. Vi åt hummersoppa till förätt och pasta till varmrätt. Mycket gott, fast efteråt kändes det som att man inte behövde äta på år och dar igen.

Idag ringde min moster och frågade om jag skulle med till Ljungby och självklart ville jag det. Allt är bättre än att bara sitta hemma tycker jag allt. Vi gick på stan litegranna sen fikade vi på något mysigt fik (inte roddys).
Gissa vem som också var på det fiket då???!?!?!?!?!
Ja det är rätt, en trojaspelare! Vem säger jag inte utan det får förbli en hemlighet. Han har ingen tröja på sig i trojaalmanackan. Så har ni den har ni nu fått en ledtråd!
Jag köpte faktikst ett par tajts och när jag kom hem köpte jag en parfym. Spendera pengar är kul så länge man har några, hihi!
Snart ska jag hitta på något med min lilla Sofia vad vet vi inte bara. Men vi kommer väl på något.
I veckan vill jag till Växjö och färga mitt hår får se hur det blir med den saken. Helgen ska förhoppningsvis också spenderas där, jag har haft för många sega helger här för att vilja stanna en till...
Så om någon människa jag känner vill hitta på något med mig i helgen I VÄXJÖ så är det bara att slå en pling skicka ett litet sms.

Ha det bra alla bloggisar så hörs vi! Just de ja, jag har börjat skriva en bok... Inser ni nu hur lite jag haft att göra på mitt sommarlov? Jag har faktiskt redan skrivit 5 kapitel
PUSS

Uppdatering av mitt händelserika sommarlov

Är på blogghumör men ändå inte.
Jag vet vad jag vill skriva om men ändå inte.
Vad är det för fel på mig egentligen, jag är typ knäpp!?


Jag har saknat min bästa vän så otroligt mycket, jag saknar fortfarande min bästa vän otroligt mycket. Jag vet inte hur länge det varit såhär, alldeles för länge i alla fall. Man inser verkligen aldrig vad man har förrän man förlorat det.
Förövrigt har jag inte gjort mycket den senaste veckan, det är dött här. Min kusin var här idag, han är min stjärna!!!!!!!
Åh, så ja otroligt bra! Funderar på om man ska dra till stan i helgen eller om man ska stanna hemma och ruttna en helg till. Kanske ska hålla mig inne så jag inte får svininfluensan, det har blivit ett väldans tjat om den. Typ, nya pesten? Nej kanske inte riktigt dock, men vad jag minns snackades det inte så här mycket om fågelinfluensan?
Eller det kanske bara är jag som varit mer inne i tidningarna nu med denna "influensan".
Jag har städat bland mina grejer på vinden idag med btw, pappa har tagit hit en container. Jag har inte så mycket sparat, men vafan lär inte sätta på mina framtida ungar mina gamla kläder ändå?
HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH oj förlåt, såg Karl-Oskar lappar här idag. De tror verkligen att folk i denna lilla hålan åker dit, asså det är bara jag och Jossi kanske Anh med som vet vad Växjö är härifrån typ :D? Vi ska ju också dit i och för sig.  Jag längtar massa, tänk 2 HELA dagar med mina tingsrydsbrudar. Kan inte bli bättre!!!

Filmkväll?

Då var det helg igen, känns som det är helg hela tiden dock nu när man har sommarlov.
Var najs i Växjö igår, jag och Jossi kom dit ganska tidigt och gick och käkade frukost på ett fik. Sen gick vi i stan och shoppade litegranna. Köpte nya chinos och tröjor till min kusin. På kvällen åt jag och Jossi på en kinarestaurang sen glodde vi film med några andra kompisar typ halva natten x). Var väl tillbaka hos farmor och farfar vid halv 2 kanske?! Såg REC måste säga att jag blev besviken. Alla har pratat så gott om den och att den är sjukt sevärd och allt sånt. Men jag tyckte inte den var så bra? Den var helt okej, men inte mer än det! Sen såg vi nog lite av Welcome To the Jungle tror jag den hette. Den var bara overklig och äcklig, dryg i början med så vi hoppade fram typ cirka 40 minuter i den. Det är ingen film jag rekommenderar iaf.
När vi vaknade tog vi bussen hem och sen förberedde jag inför imon. Ska ha min temafest imorgon som är en blandning av försenad födelsedagsfest och hejdåfest. Ska bli skojjsigt.
Ne nu ska jag nog göra ngt annat.
Tack för gårdagen Jossi och ni andra!
Pusspuss

Bästavän!

Underbar kväll med Jossi igår......
Träffade Pontus och Pierre, ni vart saknade hoomiees. Dom var så bruna så jag kände mig som en vit krita he-he. Rixfm var bra eller hur Jossi??
Vi mötte Danny i "stan" och jag reagerade knappt, jag har aldrig fattat den där hysterin till kändisar? När vi väl vaknade idag gick vi till Maxi och köpte frukost sen åt vi sen gick vi en lååååååååååång promenad på stranden precis i vattenkanten. Sjukt mysigt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, så otroligt glad att jag har dig hjärtegull, min bästa vän. Efter den långa strandpromenaden gick vi till Maxi igen för att denna gång köpa lunch/kvällsmat. Sen kom min papi och hämtade mig.
Jag har varit sugen på Mc Donalds jordgubbsmilkshake typ i över en vecka.. Så jag och pappa stannade och köpte en. Tror ni jag fick jordgubb? Nej jävla vanilj, det var väl inte det jag ville ha? GAAAAAAAH! Så sur blev jag :(. Men den smakade lite jordgubb i botten i alla fall, jag tror jordgubb var slut så fyllde dom resten i muggen med vanilj. FY!

Nu är jag inte i ett rosa moln utan i ett svart åskmoln!

Peace!!!!

Rixfm 1

Klockan är 10.21, helt otroligt att jag är vaken redan.
Snart kommer Anh tydligen, hon ska lämna sin "Boken Om Mig Själv". Igår blev det sent för min JosseBosse undehöll mig, hon är lite trög.. Fast enligt henne är det jag som är trög, förstår inte hur kvinnan tänker. Hon kallar mig blåst när det var JAG som blåste på henne. Om jag blåser på henne är det ju hon som blir blåst, eller?
Jag och Josse ska nu och helst föralltid sväva uppe bland våra rosa moln. Vi har börjat prata om vad vi vill att våra framtida barn ska heta.. Jossan, våra blivande män kanske vill vara med och bestämma och varför tänker vi på det redan ;o ? Jo för vi är som vi är och som jag brukar säga : " Ingen kommer någonsin nå upp till vår nivå inte ens om dom står på tå!"
Nu efter några koppar kaffe är jag i alla fall vaken och snart ska jag åka till Josse. Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Tyck synd om mig? Rixfm som gäller, ska bli najs sen sover vi i Mellby och på torsdag blir det Växjö. På fredag ska jag förbereda mitt kalas som in i bomben och på lördag ska jag genomföra det, alltså kommer jag vara ganska död på söndag. Fullspäckad vecka, jag gillar det!
Ni kanske får en uppdatering imorgon om ni har tur, hoppas det är bra artister på Rixfm ikväll med så jag är nöjd haha. Annars får jag ta igen det i Växjö sen, haha.
Nej nu ska jag ut ur mitt stora svarta funkishus ta ett dopp i min stoooooooooooooora pool (en pool som jossan hade velat ha) be mitt hembiträde att ringa trädgårdsmästaren och sen köra en sväng med min Porsche Cabbe, tänkte köra om Jossan och hennes man när de kommer cyklandes på sin rostiga cykel med sina skrikiga ungar i släp. Jo men visst, drömma kan man? Och drömma får man!
Mitt framtida hus ska i alla fall vara svart med vita fönster, bara så ni vet! Jag tänker inte ändra mig på det området. Så finns det någon lite pojke som konstigt nog skulle vilja gifta sig med mig där ute och samtidigt vilja ha typ ett rött hus kan ni glömma mig, jag är inte intresserad då!
Peace ;*

G A L 1

Helt galet... Eller gal1 som jossi hade sagt.
Idag är det 40 dagar kvar till jag flyttar. BARA 40 dagar ;o. Hur ska jag klara detta? Börjar få lite panikångest över det, eller jag vill ju det, mer än allt annat dock men ändå. Stort steg, bigtime!
Jag har börjat inhandla lite grejer som jag ska ha med mig, känns konstigt faktiskt!

Jag menar, ah det är dags att börja om nu, testa på något nytt!

Imorgon blir det troligtsvis rix fm med Josse Bosse, jag gillar att rimma jaao!
Ska på rix fm i växjö med i augusti ju, najs!
På torsdag blir det förhoppningsvis Växjö, längtar ;*.

Idag blev jag så sur på min lugg, ingen frisör kan få den som jag vill ha den :(?! Så jag tog fram saxen och klippte själv, nu är min lugg som jag vill ha den. Är det någon som behöver hjälp med luggklippning är det bara att komma hit, jag är rätt grym på det faktisk. Kanske skulle satsa på en yrkeskarriär som frisör? Nja, har ju bestämt att jag inte ska bli något som någon i släkten är, så där sprack den idén.
Sommarregnet fortsätter falla tråkigt nog, fast det skulle ju bli dåligt väder denna veckan.. Hoppas vädernissarna har fel. Vill att det ska vara fint väder om man ska gå runt i Växjö ju. Snart ska jag och min mor samt far äta ostbricka och jag har paxat tvn. Ha det fint alla ni 2-3st som läser min blogg och ALDRIG kommenterar!
Puss på er!


Jossan drömmer..

Hej mina trogna läsare, ni är säkert två stycken eller något..
Idag var jag snäll och följde med min mamma till jobbet,  blötpuss på mig. Först kom jag på att jag inte sminkat mig färdigt, men det fixade ju jag ändå dåva! Sen bad mamma mig koka kaffe det gjode jag med, men jag glömde sätta i kannan så kaffet kom på diskbänken ehehe. Jag skyller på för lite sömn och värme!
Sen snäll som jag är kokade jag nytt kaffe I KANNAN :).
När jag kom hem till min far gjorde jag min berömda kaffedrink till honom han gillade den så mycket så han sa " kompis hjälp mig att städa ". Den måste varit äcklig :(.

Nu fick jag ett sms av Jossi Bosse med ;o hon säger att hennes och hennes pojväns bil kommer vara finare och dyrare än min och min pojkväns. Hon är helt ute och cyklar nu, ja just det cykel är precis vad de kommer att ha, inget annat! Kommer bli kul att se henne åka bak på sin killes cykel; MED HJÄLM medan jag kommer glidande i fetaste cabben med min pojk! See you Jossi!

Tjejkvällen igår var mysig när den väl började. VISSA kom ju liiiiite sent så vi andra fick hungra ihjäl oss. Men när alla kommit gjorde vi tacos, mumsigt. Vid matbordet var det bara jag som pratade och alla 12 ögon tittade på mig -.- jag hatar sånt! Efter maten gick vi och satte oss på balkongen och åt godis, eller de åt godis för jag har slutat med sånt. Kan hända att det slinker ner en chokladbit ibland. Sen sprang alla lite fram och tillbaka. Anh och Sofia köpte räkchips vid 22?! Men det kan man också göra, alla åt sen dem utom jag, för jag tycker bara såna fastnar i gommen. Jag fick örhänge och armband av världens bästa flickor. Graow vad jag kommer att sakna er! <33333
Självklart var det ingen som tog några bilder igår så har inget att visa er. Senare på kvällen gick vi en runda i byn, det var bara massa knott och jag var kissig så vi gick in igen! Sen åkte de hem och jag gick och la mig.

Lalalalala, jag längtar till hockeysäsongen börjar igen dåvavavavav! Jag ska tvinga någon stackars Växjöbo att åka med mig till Ljungby jämt ;)

Någon som kan ge mig tips på vad ni vill att jag ska skriva om?
Puss och Kram

Kaffedrink tips

Hej där i värmen. Så skönt med sommar, synd bara att det ska bli dåligt väder nästa vecka.
Sitter nu i mammis affär och dricker kaffedrink, mycket gott om man är sugen på kaffe i värmen.
Bara att blanda kallt kaffe och mjölk tills man tycker det är lagom starkt, släng i en klick mövenpick vit chokladglass med eller någon annan glass, supergott! Vill ni ha det lite lyxigare och kanske som en efterrätt kan man byta ut en liten del av mjölken mot grädde.

Snart ska jag gå hem igen och städa mitt rum, tjejkväll och allt i kväll ju. Vi ska ha det najsigt. Vad ska vi kalla det?! En sista kväll med gänget? Usch nej det låter hemskt.. Men sant ;o!
Igårkväll hade jag och jossi damp som vanligt, jag ska alltid förstöra den romantiska stämningen med mina skämt och tro att jag är rolig.

Ibland måste man gräva långt bak i tiden för att inse vad det är som fattas, för att inse vad som ska göra en lycklig igen.

Detta sommarlovet blir bara bättre och bättre, jag jossan och ostmaCkor! <3

Var är vädret påväg?

Jag förstår mig inte på detta vädret alltså. Igår begav jag mamma och Jossi oss till Växjö. Jossi skulle på hemligt uppdrag och jag och mamma skulle göra stan. Allt var frid och fröjd, hittade vad jag skulle ha. Måste bara inflika en sak JAG ÄLSKAR VÄXJÖ!!! ;* ;* ;* Åh, min fina tröja fanns där, allt bra finns i Växjö, eller ja Växjö hade varit bättre utan Växjö Lakers, nu spårar jag ur igen vädret skulle jag prata om!
Åter till ämnet, precis när vi ska hem börjar det regna och när vi kommer ut på motorvägen regnar det som ja jag vet inte vad. Typ bilarna framför oss körde in till kanten och stannade och sånt. Men min mamma som tror hon är världsbäst kör vidare medan regnet håller på att komma in genom taket och blixtrarna smäller och slår. Jämte sitter jag och är livrädd, det märtes genom att jag var knäpptyst, kan aldrig vara tyst annars. Fast efter varje parkeringsficka sa jag tyst "Mamma du kunde stannat där". Men när vi väl kom till Trojastad så sken såklart solen, då kände jag mig trygg igen och mamma satte gasen i botten och vi kom hem hela alla 3.
När jag kom hem underhöll mina kära vänner mig på msn tills jag satte på Pearl Harbor, jag vet att det är lite efter att se den nu men, aldrig lipat så mycket till en film. Sjukt bra. Är ni lika efter som Mig så måste nu se den NU!
Idag har jag och min kusin spelat batman på tvspel om ni ville veta, jag ska leka med honom ikväll igen (a).
Jag vet inte vad jag ska göra idag, jag tror jag ska vila lite har ont i huvudet, det är synd om mig!
Det är äckligt varmt ute men ingen sol, så det tjänar ingenting till att vara ute.
Jag tror inte jag har något liv idag, men inte lätt när dom man helst vill umgås med sitter 12 mil  bort ihihihi :D.
Imorgon ska jag ha tjejkväll med mina älsklinstjejer så vi kan säga hejdå innan jag flyttar. Det är Humorn, Den smarta, Efterblivet, Blondinen, Den tröga och Skrattdampet. Läser ni detta nu tjejer kan ni ju gissa vem som är vem! :D

Måste bara tilllägga att just nu känner jag TVÅ vettiga Växjö Lakers fan's. Jag vet att ni knappt tror mig, men dom finns! Dom två jag känner är faktiskt gulliga båda två. Men jag är ändå en Trojan, mitt blod är ju rött aight?

RSS 2.0