JUllovet e här!

Hej och hå.
Jullov nu och det är hur skönt som helst. Hade julavslutning igår. Först i samlingssalen och sedan i domkyrkan. Hade också 98,2% närvaro för er som ville veta det. Tiden går sjukt snabbt och jag stormtrivs.
Ska åka hem om några timmar. Det ska bli skönt men ändå tråkigt att lämna alla här.

Troja Almtuna hemma och Oskarshamn borta. Sami känns som ett lyft. Jag längtar redan till matcherna efter uppehållet.

Jag har snart köpt klart alla julklappar. Har lite småsaker att fixa hemma bara. Imorgon blir det att klä julgranen. Sen ska jag hinna baka knäck, cornflakeskakor och kanske frallor också. Jag ska jobba och dricka massor med glögg. Ikväll ska vi äta hos mamma och pappas kompisar vilket alltid är lika mysigt. Jag älskar julstök :)! Frågan är om man ska baka lussekatter?! Har någon i min släkt gjort det kanske?

Jag hoppas att jag hinner runt en sväng i byn idag när vi kommer hem med. Ska bli skönt att träffa några gamla vänner med. Nu ska jag fortsätta äta frukost och packa färdigt. Ha det bäst!
Izabelle

Lov, lov, ge mig lov

Hej bloggen.
Snart lov, tur det jag tror det hade tagit knäcken på mig annars.
Jag är verkligen inte pepp på skola just nu. Är i och för sig en ganska dålig dag idag. Jag var dock inte pepp igår heller. Prov i företagsekonomi B på måndag. Inte okej :(!

Vi har i alla fall julpyntat klart vår våning nu. Den är jättemysig! Snart kommer våra fritidsledare hit och ska kora en vinnande våning. Heja oss?!

Nästa vecka ska jag köpa julklappar och sånt mysigt sen ser jag fram emot att få komma hem lite. Ska bli sjukt skönt.

Har firat älsklings födelsedag och varit ute och ätit mellan pluggandet också. Kan ju tillägga att jag har världens bästa pojkvän!
Jag är mycket glad för det. Jag kan vara som ett åskmoln och hur sur som helst ändå slutar det med att han får mig skratta. Är det inte underbart så säg haha. Nej men jag har faktiskt världens finaste och bästa pojkvän. Han har bevisat att äkta kärlek faktiskt finns.

Nu ska jag diska undan lite innan juryn kommer och bedömer vår våning. Sen är det lussevaka på skolan ikväll. "21-07 jag ska inte vara där så länge. Jag måste sova inatt, jag är lite av en mes! 

RSS 2.0