Glad?

Ehh, ja inte lite glad heller!
Skola igår, som vanligt inte mycket att hänga i granen. Sen hem, hade mycket och göra kan jag säga, Lilla kycklingen vet ju va jag snackar om ;)! Vid 18 åkte jag och pappa till Ljungby, Troja-Sundsvall. Avgörande för play off, fast Leksand var också tvungna att vinna över Malmö eller minst ta 2p. När vår match var slut och vi hade vunnit med 6-2 var det straffläggning mellan Leksand och Malmö, den som inte var nervös i Sunnerbohov måste vara känslokall. Har aldrig varit med om något mer nervöst. Stämningen under matchen var på topp, särskilt i 3e perioden, när den började närma sig sitt slut o t.o.m sittplats stod upp kändes de perfekt, när sen spelarna kastar sig på varandra och speakern säger att Leksand vann straffläggningen blev det jubel, ni som inte var där kan inte föreställa er det! Troja i play off asså som om inte de va de enda bra så får vi möta Lakers, ska bli sjukt kul. Första matchen imorgon, då får man träffa Filippa igen :)!
Idag har jag varit i Växjö, färgat håret sen en snabbis på stan med farmor köpte inget kul alls, en film till mamma som hon ska betala själv, ni får inte tro att jag är så generös haha och en bok på rea, vaddå snål ;) ?
Nu ska jag göra klart min hemkunskapsuppgift och plugga lite på provet, för imorgon lär det inte bli något pluggande, kanske borde äta lite med. Ha de kalasbra alla! Puss & Kram!
Kan ju passa på å säga att jag e medlem på facebook nu med, känner jag er eller om ni har en bra anledning till varför ni vill bli vän med mig där så skicka vänförfrågan till mig, sök på Iza Ekman så lär ni hitta mig!

Bilden är inte tagen från igår, grabbarna var way över detta. Asså ännu mer glada ;) Bilden är gammal!


Hej hopp

Hejsan hoppsan eller något.
Vår skola är bäst haha typ inte, man är liiiiiiiiite trött på den och vill från den, tur att det bara är en liiiiiiiten stund kvar av 9an. Sen ska jag flyyyyga någon annan stans. Ska bli skönt (: .
Man blir så trött på va grupptryck och fel umgänge kan göra, hur olika en person kan bete sig i olika persones sällskap. Det är konstigt hur det kan bli minsann. Men men, man kan inte göra annat än att finnas där, man kan inte ändra ens persons personlighet bara sådär.
Imorgon är det fredag, då ska jag och min papps kolla på Troja-Sundsvall, har sett fram emot det sen jag var i Österrike! Mot play off! Idag har jag inte gjort mycket, skulle byta plåster på fingret, tog mig nog minst en timme att få av det gamla, vågade inte dra så klippte upp det lite i taget! Jag är lite mesig när det gäller sånt!
Skola imorgon igen, jag önskar den va slut. Efter skolan ska jag chilla lite, sen chilla lite till, sen plugga på hemkunskapsprov för de hinner jag inte i helgen. Helgen ska tillbringas i Växjö troligen. Ne nu måste jag platta håret, så slipper jag gå upp i ottan för den sakens skull imorgon, ni når mig på msn mina kära vänner!
Ha de kalas!

Aj x)

Hej allihopa, skolan idag, mådde bättre. Rätt okej, massa läxor till imorgon bara, men är klar :).
Hände väl inget speciellt, har bestämt med Anh att hon och jag ska ha myskväll snart, puh de va längesen.
Idag har det inte riktigt varit min dag tror jag, eller iallafall inte när jag skulle hacka rödkål :| råkade skära fingret lite med, så nu vet jag hur köttet i fingret ser ut kan jag säga, känns för tillfället som om mitt hjärta sitter i mitt ringfinger det dunkar och gör ont. När jag såg det djupa jacket hoppade jag runt en sväng sen gick jag ner till min moster i affären under så hon fick plåstra om mig, när hon gjort det sa hon: sitt med handen högt och så började hon diska. Mitt i diskningen vände hon sig om och tittade på mig; Är du yr? Jag: Ehum, ah litegrann kanske.. Hon: Du är likblek *blandar saft* Drick detta! Jag har aldrig svimmat men det var nära ögat. Bara så alla vet haha, det är lite synd om mitt finger "/
Snart fredag, gooooosh :D. Jag saknar massor av människor, vart håller ni hus :( ?
Ha en bra kväll allihopa! :)

Snart fredag

Ännu en ny dag som snart är slut. Har varit hemma idag mådde inte alls bra i morse. Fast man kan få endel gjort när man är hemma också om man säger som så.. -Renskrivit lite till i boken om mig själv, - Läst i utvandrarna, - Gjort klart bild, biologi och idrottsarbete så nu behöver man inte tänka på det mer. Nu kan man se framåt igen utan att ha massa grejer hängande efter sig ett tag. Idag längtar jag nog mest till fredag, då ska jag och far till Ljungby. Så får man träffa Filippa, hennes bror och säkert far ;). Just de, Filippa skriv till mig om du skulle sitta eller inte?!
Vi ska kolla på Troja-Sundsvall, avgörande dag om vi når play off eller inte. Att vi slår Sundsvall tror jag, men sen måste ju Leksand slå Malmö med, det gör mig mer orolig. Förhoppningsvis leker Leksand och vinner med typ 8-1. Trojamatchen börjar klockan 19.00, har vi vunnit får vi helt enkelt vämnta på resultatet från Leksand-Malmö med spänning i sunnerbohov då den matchen börjar en kvart senare. Det kan bli en bra kväll, når vi inte play off är jag nöjd ändå, som "nykomlingar" är det bra att komma 8a! Mycket bra trupp denna säsongen och ett mkt bra TS!  Ser redan fram emot nästa säsong, men hoppas själv klart på play off!
Imorgon blir det nog skola bara jag mår bättre. Kanske blir Växjö på lördag, får se lite :) .
Nu vet jag knappt vad jag ska skriva mer, eller jo Grattis säger vi till Calle idag 18 år stora pojken.
Msn nästa nu, hejdå :)

Kronobergs stolthet <3
KRONOBERGS STOLTHET <3

Första inlägget

Hej, ny blogg nu då ja. Filippa som fick mig att börja skriva igen.
Första skoldagen idag efter sportlovet som tillbringades i Österrike. Skolan var väl helt okej.. Helt sjukt att det bara är 70 skoldagar kvar, om man räknar bort helger och lov (tror jag). Vart har all tid tagit vägen, 9år . Grundskolan är snart slut jag kan inte riktigt fatta det. Ni som är yngre, ta vara på tiden i högstadiet för den flyger er ur händerna. 9an är nog den som gått snabbast. Snart står vi där längst fram i kyrkan och får våra slutbetyg, slutebetyg det låter läskigt. I slutet av högstadiet förändras allt, man dras åt olika håll växer upp olika snabbt och söker olika linjer, skolor och städer när det kommer till gymnasiet. Jag är en av dem som sökt mig utanför kommuen, det känns härligt, nytt folk, nya lärare o ny stad, hoppas på det bästa! Tänk snart kan man inte leva på sina föräldrar längre, framtiden skrämmer mig lite fast ändå inte, grymt många nya möjligheter. Fast alla vill vi väl framåt, ibland går tiden lite väl fort bara.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0