Sommar <3

Sååå skönt med sommar alltså. Var ute och rensade lite i trädgården idag, försöker på liv i mina planterade jordgubbsplantor hihi sen har jag suttit på balkongen och njutit av solen.
Jag och pappa åkte till IKEA ikväll, skulle bara kolla på vad jag behövde ha med mig nu när jag ska flytta och så. Köpte lite smågrejer som tallrikar och sånt. Jag har verkligen inte insett att jag ska flytta än, det börjar kännas nu mer och mer. Mamma och pappa gillar det inte alls, men de döljer det så gott det går.
Hoppas man hittar nån nisse att leka med, känner ju inte så många där. Därför jag valde internatet tror jag, så jag lär känna folk lättare, snart sitter man där. Tiden går så sjukt snabbt, nästa vecka är det redan juli ;o!
Sen nästa helg ska jag ha hejdåkväll med tjejerna, efter det födelsedag och hejdåfest för släkt och vänner. Sen har mamma semester och vi ska hitta på lite allt möjligt. Sen blir det augusti och rixfm och massa annat skoj.
Nä nu ska jag kolla klart på Top Gun. Sen ska jag sova.
Godnatt alla!

Öland och nya drömmar.

Åkte till Öland i onsdags, hade med mig Anh. Vi firade midsommar där med nästan hela tjocka släkten, vi shoppade också. För min del blev det 2 par skor, 2 böcker och en jacka. Måste rekommendera en av böckerna "14 år till salu" ; sjukt hemsk och riktigt ja jag vet inte typ hemsk! Handlar om två eller framför allt en tjej som börjar sälja sex bara för att hon och hennes kompis vill testa en gång. Sen kan hon inte sluta. Det är en sann historia i grunden och det är sjukt att det finns så sviniga män som beskrivs i boken (jag menar inget illa mot män bara nu då, men det är inga kvinnor som köper sex just i denna boken!). Läs den!
Köpte även "Aldrig Fucka Upp" av Jens Lapidus. Har bara läst 5 kapitel, men än så länge är den väldigt bra och spännande även intressant. Han skriver väldigt bra i alla fall.
Vi hann även med att äta glass i massor, spela kubb och massa annat skoj.
Tack för en sjukt bra Ölandstrip Anh! Vi får köra det varje år tills vi dör tycker jag (a). Du är kalasbäst!

Jag har kommit på en sak som skulle vara coolt att göra, tågluffa. Någon som vill följa med?
Jag vill resa runt massa och åker man då tåg kan man hoppa av var man vill helt oplanerat. Kan ju inte direkt hoppa av ett flygplan hur som helst. Eller kan kan man säkert, frågan är om man vill?
Jag vill både till Spanien, Italien, Frankrike och massor. Sjukt sugen, får börja spara massa pengar nu.

Fick reda på vilket datum jag ska flytta idag med. Ska bli skönt, men kommer sakna fler än vad jag trodde. Trodde faktiskt inte att det skulle bli såhär jobbigt att flytta..
Jag är stolt över mig själv idag, har insett en sak jag borde insett för längesedan. Nu ska man bara genomföra den med, det kommer bli tufft, kanske ett tag framöver med men sen så :D !

Ha det fint allihopa och ha en skön sommar!
Puss & Kram


Sommarlov!

Varit väldigt inaktiv här, jag vet!
Sista veckan i skolan var bra, liseberg med 9orna, 9ornas middag, klassens dag och skolavslutning.
Liseberg var helt okej.
9ornas middag var fin och känslosam.
Klassens dag var seg jag och axa låg mest på en filt :)!
Skolavslutningen var perfekt, fylld av både glädjetårar och sorgtårar. Glad att ni som var där för mig kom dit. Gick ju ganska bra för mig :)! På kvällen var det fest, men jag la mig ändå vid 22. Tack alla!

Jaha, nu var det efterlängtade sommarlovet redan här. Fått betygen, vila, sen 3år skola igen!
Nu ska jag njuta, helgen har varit toppen. Livet leker och det ska bara finnas glada miner denna sommaren!
På onsdag åker jag och anh till Öland, fira midsommar där och bara njuta! Ska bli skönt att komma bort. Kommer hem på söndag eller måndag igen då blir det att planera min födelsedagsfest ( för släkt och anh ;) ), jobba och sola och vila och massa mysigt

Nej, jag ska inte ha en hejdåfest tyvärr. Jag vill inte det :)!
Jag ska bjuda hem mina närmsta vänner här, vi ska laga mat, sjunga singstar och kanske glo på film, så får det bli!

Jag hoppas det blir en fin sommar, fylld med härlig kärlek, vänskap och glädje.. Än har det inte gått så bra för min del. men vi får väl se!

RSS 2.0