Se "Snabba Cash"!

Hejsan.

Såg "Snabba Cash" igår då och den var mycket bra tycker jag. Jag har inte läst boken så jag har inte så mycket att jämföra med. Men sevärd helt klart. Jag blev lite rädd för att min pojkvän hade bokat till fel film när vi satt i salongen för medelåldern av människorna där inne var lätt över 45. Men han hade bokat rätt och jag antar att de hade läst boken och ville se filmen. Ur min synvinkel är det nog en film för de under 45 men man kan ju tycka olika.
Skolan idag var rätt chill. Lite ekonomi och sådär sen fick vi se och delta i politisk debatt mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Det var mycket intressant så att säga. Debatten var slut vid halv 3 men vid halv 4 var det minst 20 elever kvar och ifrågasatte och undrade. Vid 4 var vi 5-6 elever kvar. Sen gick jag för jag inte pallade mer. Men det var väldigt lärorikt och jag tyckte det var intressant. Man fick starkare uppfattning om de båda partierna sen om det var negativt eller positivt för respektive parti kan jag ju hålla för mig själv.

Jag är trött på snön för er som vill veta och jag längtar till fredag. Jag gillar helg! Nu ska jag läsa min engelska för att sedan gå ner och äta pasta carbonara. Efter den blir det en del pluggande till och sen blir det OTH med Evelina.

Puss
Izabelle

Update, på tiden?

Hej bloggen.

Nu har jag fått klagomål om att jag skriver för sällan.. igen! Så jag måste nog skärpa mig. I helgen var jag hemma och hälsade på i skogen, ja det är skogen om man jämför med Växjö. Jag var på 10 års kalas hos min kusin, det var trevligt. Jag spelade NHL också och min pojkvän vann inte över mig en enda gång, hehe. Annars tog vi det mest lugnt, kollade på "Sommaren med Göran" igen och den var lika rolig den här gången. Har ni inte sett den tycker jag att ni ska se den. http://www.youtube.com/watch?v=qqWGO_jZmI4 där är trailern.

I skolan flyter det på, är väl minst ett prov i veckan nu. Imorgon ska vi lyssna på politisk debatt mellan en representant från Moderaterna och en från Socialdemokraterna. Det ska bli mycket intressant tycker jag. Känns ju som om det är en ganska stor majoritet på vår skola som gillar ett viss parti då. Men som sagt ska det bli intressant.

Får se var jag ska spendera min helg, antingen här eller i skogen. Den som lever får se! Nästa helg blir det i alla fall Clownfest hos min kusin i skogen och jag längtar dit. Jag längtar efter det lilla busfröet.

Ikväll blir det bio med älskling "Snabba Cash" ska vi se minsann. Har hört att den ska vara sjukt bra så jag hoppas på det. Ska försöka hinna med att skriva  vad jag tyckte om den imorgon. http://www.youtube.com/watch?v=amIMCDTnGVE här är trailern till den.

En annan sak som kan vara bra att veta är att jag har nytt nummer och om du är min vän och inte har fått det än får du säga till så ska du få det.

PUSS
Izabelle

Jullovet är slut och skolan har börjat.

Hej hej bloggen.
Jag har inte uppdaterat på länge nu har några av mina läsare påpekat så det är väl dags nu. Jag såg ICA reklamen på tv och funderade allvarligt på om jag skulle sluta blogga. Man fick sig en tankeställare av den reklamen. Dock är det videoblogg han de dissar och inte vanlig blogg. Jag älskar föressten ICAs reklamer. Här är den för er som inte sett den och inte förstår ett dyft av vad jag pratar om: http://www.youtube.com/watch?v=OuKf4RUPCNE  . Den är sjukt skön.

Nu är julen slut och alla julklappar öppnade. Jag är nöjd med vad jag fick och jag är nöjd med vad jag gav bort höhö. På jullovet har jag umgåtts med släkt vänner och familj. Massa mysigt har det varit. Julafton firades hemma hos mormor och morfar med mammas sida av släkten. Först kom tomten sen åt vi världens godaste julbord. Vi lekte klappleken, åt tomtegröt och hade allmänt mysigt. Juldagen firades hos farmor och farfar med pappas sida och även min älskling var med. Vi åt god mat, dock inte julmat och hade allmänt mysigt där också.
Resten av jullovet tog jag mest det lugnt. Jag har spelat massa NHL, kollat på hockey, varit och ätit ute med Anh och umgåtts med min älskling.

Nu är det skola igen och jag är inte sugen alls. Redan skoltrött kanske i så fall är det inte så bra.. Men första dagen blev inte så hemsk som jag trodde att den skulle bli. Det var faktiskt rätt kul att träffa alla igen och det är väl bara att bita ihop och plugga sig genom denna terminen också. Det ska nog gå bra, man ska vara positiv.

Det kommer hända massa roliga saker dock så jag ska nog överleva.
- Fest för farbror
- Kalas för min ena kusin
- Clownfest hos min andra kusin
- Massa hockeymatcher
- Lite roliga aktiviteter med skolan
- Färga håret (Ge förslag på hur är ni söta, jag vill INTE färga hela håret. Bara något som gör att det inte blir lika tråkigt. Jag vill heller inte ha rosa, grönt eller blått i mitt hår igen.)
Med mera..

Tänkte också att jag skulle ha "nyårslöften". Min egen slags nyårslöften dock :D!
- Jag vill hitta ett extrajobb i stan där man kan jobba vissa eftermiddagar och helger.
- Jag ska inte bli så sur så fort minsta lilla grej går mot mig.
- Man kan aldrig göra mer än sitt bästa.
Får se om det kan jobbas på minsann.

Nu ska jag bege mig ner till Evelina för att traska in till staden med henne. När vi kommer tillbaka väntar fläskfilé och potatisgratäng och sen en varm dusch. Sen väntar nog ett par avsnitt av "One Tree Hill" också!

PEACE
Izabelle


RSS 2.0