Vår!

Klar med spanskaprov, matteprov, mattetävlingar och sånt nu. För denna veckan iallafall. Var duktig igår och gjorde läxorna vi har till på måndag. Imorgon har vi studiedag, och om en timme tar jag bussen till Växjö, shoppa massor, eller så länge pengarna räcker iallafall, behöver en ny vår/sommarjacka, nyss smink och sånt.
Jag har precis packat klart, har säkert glömt hälften men då får jag låna av min kära farmor. Imorgon blir det stan för hela slanten, sen på lördag ska jag vara med Daniella, sjukt längesen :(. Har börjat rycka i sommarjobb nu med, får se hur det blir! Vad ska jag mer berätta? Ehum, ja jag har ingen avning, vår spanskalärarinna är bäst, helt otroligt bra, så sjukt snäll vi börjar sakna vår svenskalärarinna med. Det brann tydligen bakom idrottshallen igår med.
Det känns som om livet går åt rätt håll, betar av prov efter prov, arbete efter arbete, har hållt idrottslektion för sista gången i grundskolan, boken om mig själv är strax klar och ja, SOLEN den har kommit fram med, känns verkligen rätt idag, sjukt fint väder och knappt kallt, ska bli riktigt kul att inhandla lite vårkläder.
Nu ska jag gå och slänga ner det sista sen gå till mamma sen blir det bussen och Växjö.
Ha de gött!

Kommentarer

Jag blir jätteglad om du skriver något här:

Vad heter du?:
Tänker du komma tillbaka?

E-postadress: (bara jag kommer att se den)

Har du blogg?:

Skriv på nu kära du:

Trackback
RSS 2.0